Han tar det som skaver

Posted by in Uncategorized

Ibland uppstår problem, tunga saker, där man har svårt att se en utväg. Det kan gå snett i relationer. Vi är alla så olika och man kan missförstå och göra varandra illa. Det gör ont!

Det hände mig. Jag orkade inte bära på det själv, så jag bad Gud om hjälp och berättade då för honom om allt som kändes orättvist. Jag kände hur tyngden lättade. Gud ledde mig i tankar kring den jobbiga händelsen. Vi gick igenom det tillsammans på något sätt, för han visade mig bilder som jag förträngt, stunder då jag själv varit orättvis (jag som utgav mig själv till ett offer). Jag behövde reda ut detta så fort som möjligt. Gud hjälpte mig, gav mig mod och kraft.

Ibland får man inte det bönesvar man förväntar sig, men låter man Gud leda kan det bli så mycket bättre. Sen några år tillbaka är den jobbiga händelsen upplöst och tack vare att Gud (med min tillåtelse) styrde upp det hela, påminner den mig om hur viktig det är att vara ödmjuk i sitt handlande mot andra människor.  Jag jobbar på det och ibland går det riktigt bra. J

/Fina