Var har jag varit?

Posted by in Uncategorized

Världen och samhället ger oss så mycket fint. På tv visas alla de där bra sakerna man behöver för att bli lite bättre människa. I tidningar visas bilder på hur du bör se ut för att inte hamna utanför ramarna. Det är så skönt att slippa tänka själv, jag behöver bara mata in all reklam och rätta mig efter samhällets ideal… Då mår jag riktigt bra!

Jag var IRONISK!

Jag känner faktiskt helt tvärt om. Pressen och kraven från media får mig att känna att jag aldrig är bra nog.

Men jag tror på en god Gud, på att Han har skapat mig till den jag är för att Han ville ha mig så. Han älskar mig som sin dyrbara skatt. Det finns mycket jag inte kan eller förstår, men det gör inget för den kompetensen har Gud lagt hos någon annan. I Guds famn känner jag värme och kärlek. Han visar mig vad jag är bra på och får mig att förstå att jag är viktig för den jag är.

Jag har kört in på fel spår många gånger i mitt liv. Först efter ett tag märkte jag att värmen som fanns inom mig byttes ut mot ett stort svart hål. Jag skämdes förstås och ville tillbaka till Guds famn. Då, Istället för att säga – ” Vad var det jag sa!” så gav Han mig precis det där jag behövde. Han visste vad jag varit med om och att jag lärt mig en läxa. Det bästa utav allt är att Han TROTS detta står med öppen famn och välkomnar mig hem igen.

Mycket i samhället trycker ner, men Gud lyfter upp igen.

//Fina